Ana Sayfa Politika AKP’liler Boğaziçili öğrencileri tehdit etmeye devam ediyor: 15 Temmuz acemiliğimize geldi, mumla...

AKP’liler Boğaziçili öğrencileri tehdit etmeye devam ediyor: 15 Temmuz acemiliğimize geldi, mumla aratırız

AKP'li isimler, Boğaziçi Üniversitesi’nde rektörlük görevine üniversite dışından bir isim olan eski AKP milletvekili aday adayı Prof. Dr. Melih Bulu’nun atanmasını protesto eden öğrencileri sosyal medya paylaşımlarıyla tehdit etmeye devam ediyor. Öğrencileri “Sonları 15 Temmuz gecesinden daha beter olur” sözleriyle tehdit eden AKP’li Şamil Tayyar’dan sonra AKP Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam da öğrencileri “Siz meydanı boş zannetmeye başlamışsınız” diyerek tehdit etti. AKP Trabzon İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Nafiye Karabekir de öğrencileri “15 Temmuz acemiliğimize geldi, 15 Temmuz gecesini mumla aratırız” ifadeleriyle tehdit etti.

Üniversiteye atanan kayyım rektöre karşı çıkan öğrencilere polis sert müdahale etmiş, birçok öğrenci gözaltına alınmıştı. Öğrencilerin atanan rektör Melih Bulu’ya karşı prostestoları devam ederken, Adalet ve Kalkınma Partili (AKP) isimler Bulu’yu protesto eden öğrencilere yönelik tehditlerinde gecikmedi. Gaziantep AKP Milletvekili Şamil Tayyar’ın açıklamalarının ardından hükümete yakın olan birçok isim ve AKP’de görev alan isimler de eylemlere katılan öğrencileri sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla tehdit etti.

Öğrencileri “Sonları 15 Temmuz gecesinden daha beter olur” sözleriyle tehdit eden AKP’li Şamil Tayyar’dan sonra AKP Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam da öğrencileri “Siz meydanı boş zannetmeye başlamışsınız” diyerek tehdit etti. AKP Trabzon İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Nafiye Karabekir de öğrencileri “15 Temmuz acemiliğimize geldi, 15 Temmuz gecesini mumla aratırız” ifadeleriyle tehdit etti. (BK)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz