Ana Sayfa Politika Bir milletvekili Ocak ayında bronşit teşhisiyle COVID-19 atlatmış

Bir milletvekili Ocak ayında bronşit teşhisiyle COVID-19 atlatmış

Güney illerinden bir milletvekilinin COVID-19'u geçirdiği ve geçtiğimiz günlerde yapılan antikor testlerinin pozitif çıktığı iddia edildi. Vekilin, Ocak ayında geçirdiği ve bronşit teşhisi konulan rahatsızlığından şüphelendiği öğrenildi.

Muhalefet partilerinden bir milletvekilinin COVID-19’a yakalandığı ve hastalığı atlattığı öğrenildi. Vekilin geçtiğimiz günlerde yapılan antikor testinin pozitif çıktığı, dolayısıyla Koronavirüse yakalanıp atlatmış olduğu anlaşıldı. Güney illerinden olan milletvekilinin, Ocak ayında şiddetli bir rahatsızlık geçirdiği ve bronşit teşhisi konularak tedavi gördüğü belirtildi. Ocak ayında Türkiye’de Koronavirüs hastalığının olmadığı söyleniyordu ve ilk resmi vaka açıklaması 11 Mart’ta yapılmıştı.

Meclis’te milletvekilleri arasında ilk vaka iddiası 6 Nisan’da dillendirilmişti. MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve Anayasa Komisyon Üyesi Feti Yıldız, sosyal medya hesabından Koronavirüs sebebiyle hastaneye yatırıldığını bildirmiş, yapılan testlerin ardından sonucun negatif olduğu duyurulmuştu.

Öte yandan pek çok milletvekili ve Meclis çalışanının hastalığa yakalanmış olmasına rağmen bunu kamuoyundan gizledikleri de belirtiliyor.

Meclis’te Koronavirüs önlemleri giderek sıklaşıyor. Son olarak çay ocağında görevli bir çalışanın testinin pozitif çıkmasıyla parlamentoda önlemler arttırılmıştı.

Meclis’te COVID-19’a yakalanan çalışan sayısı 19’a yükseldi, çay ocakları kapatıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz