Ana Sayfa İklim Ekoloji Profesörü Başkaya: “Avı yasaklamak, Türk’ü silahsızlandırıp, Lgbtxyz, Sanal Robot yapma politikasıdır”

Ekoloji Profesörü Başkaya: “Avı yasaklamak, Türk’ü silahsızlandırıp, Lgbtxyz, Sanal Robot yapma politikasıdır”

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetim Bölümü’nde profesör doktor olan Şağdan Başkaya, avcılığın yasaklanması taleplerini “Türk'ü silahsızlandırıp, Lgbtxyz, sanal robot yapma politikası” olarak değerlendirdi.

Başkaya, nesli tükenmek üzere olan bir kuşun avcılar tarafından öldürülmesine tepki gösteren bir paylaşımı alıntılayarak “Avcılık bir yaşam biçimidir” diyerek avcılığı övdü. Avcılığın yasaklanarak hayvanların korunmayacağını iddia eden Prof. Dr. Başkaya “Avı yasaklamak, Türkü silahsızlandırıp, Lgbtxyz, Sanal Robot yapma politikasıdır” dedi. Avın yasaklanmasını isteyenleri “Silahlı Türk’ün düşmanı” olarak yaftalayan Başkaya, avın hasat olduğunu savunarak hayvanların soylarının avcılar tarafından yok edilmediğini iddia etti. Irkçı ifadeler kullanan Başkaya “Türk avcısına, Afrika kabilesi muamelesi” yapıldığını iddia ederek avcıların avlamadığını, hayvanların neslinin tükendiğini öne sürdü. (BK)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz