Ana Sayfa Gazetecilik Olay TV yeniden yayın hayatına hazırlanıyor

Olay TV yeniden yayın hayatına hazırlanıyor

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle kapanan Olay TV, İstanbul merkezli olarak yeniden kuruldu. 1 Ekim’de yayın hayatına başlaması planlanan kanalın kadrosuna Nevşin Mengü’yü kattığı öğrenildi.

Bursa merkezli Olay TV, 1 Kasım 2019’da ekonomik sıkıntılar gerekçe gösterilerek kapatılmıştı. Trabzon merkezli bir şirketin ortak olduğu Kanal’ın, eski sahibi Cavit Çağlar’ın içinde olduğu yönetim ile İstanbul’a taşınan binasında yayına devam edeceği kaydedildi.

Kanal D eski Haber Koordinatörü Süleyman Sarılar’ın yöneteceği NTV’nin kurucusu Nuri Çolakoğlu’nun da danışmanı olduğu açıklanan kanal, Ankara temsilciliği için Özlem Akarsu Çelik ile anlaştı. Son olarak, gazeteci Nevşin Mengü’nün Ana Haber Bülteni’ni sunmak için kanal ile el sıkıştığı öğrenildi.

Süleyman Sarılar, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda, kanal binasının fotoğrafını paylaşmış ve paylaşımının altına “Nerede kalmıştık” notunu düşmüştü.

Özlem Akarsu Çelik ise, Gazete Duvar’da yazdığı “Veda” yazısında, “Gazetecilik bitmek bilmeyen bir öğrenme yolculuğu. Bu yolculukta hem Duvarcıların her birinden hem de okurlarımızdan çok şey öğrendim. Hepinize teşekkür ediyorum. Heyecan verici başka bir projede yer almak için aranızdan ayrılıyorum” demişti.(CT/MF)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz