Ana Sayfa Çalışma Hayatı Son 24 saatte 6 iş cinayeti

Son 24 saatte 6 iş cinayeti

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi (İSİG) tarafından açıklanan bilgilere göre, son 24 saatte 6 işçi iş cinayetlerinde hayatını kaybetti.

İSİG Meclisi tarafından açıklanan bilgilere göre, hayatını kaybeden iki işçi COVID-19 nedeniyle, bir işçi çalıştığı fabrikada, biri yol yapım çalışmasında, biri çalıştığı inşaatta ve bir diğer işçi de asansör boşluğuna düşerek yaşamını yitirdi.

COVID-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerden biri Çankırı Devlet Hastanesi’nde görevli personel Melek Erciyes, diğeri ise Bursa Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi’nde (UMKE) görevli Mehmet Çalışkan. M.O ise Kırklareli Üsküp Beldesi’nde çalıştığı fabrikada, erozyon makinesinin ayağını koparması sonucunda hayatını kaybetti. 65 yaşındaki Nuri Vatan ise Nevşehir Gülşehir’de yol yapım çalışmasında iş makinesine yakıt aktarımı yaparken manevra yapan kamyon ile iş makinesi arasına sıkışarak hayatını kaybetti. 26 yaşındaki Mesut Tarhan çalıştığı inşaattan düşerek hayatını kaybetti. 27 yaşındaki Mustafa Halafi ise asansör motorunu takarken asansör boşluğuna düşerek hayata veda etti. (BK)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz